Edu Tarín: Conferència a l'EADT

El proper dijous 28 de febrer, a les 15:30hrs, tindrà lloc una conferència del joier valencià Edu Tarín a l’Escola d'Art i Disseny de Tarragona.

Edu Tarín (Silla, València, 1984) és fills de joiers i porta més de deu anys dedicant-se a l’ofici professionalment. Ha fet estudis a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València i, actualment, continua la seva formació a Hochschule Trier, Idar-Oberstein a Alemanya.

El treball d’Edu Tarín tracta d’establir un vincle amb l’espectador que qüestioni la joieria comercial actual per després reinterpretar-la en un context crític. Es un treball de joieria contemporània que no vol renunciar al concepte popular, no comercial, de la joeiria. Tracta d’establir diàlegs sobre lo subjectiu i lo col·lectiu, el present i l’imaginari. La xerrada, sens dubte, serà una ocasió única perquè els joiers de Camp de Tarragona coneguin i dialoguin amb un dels joiers més rellevants dels panorama estatal actual, molt ben connectat amb les avantguardes europees de la joieria.

Web de l'EADT aquí.
Blog d'Edu Tarín aquí.

0 comentarios:

top