Conferencia de Joyería Art Déco

El Miércoles 11 de noviembre tiene lugar una conferencia en Barcelona sobre la joyería en tiempos del Art Déco impartida por la historiadora y comisaria Mònica Gaspar.  Explicado con sus propias palabras:


Benvolguts amics i amigues,

La semana que vé vinc a Barcelona per donar una conferència sobre joieria en el temps de  l'Art Déco. Es tracta d'una ponència dintre un curs sobre Art Déco que ha organitzat la Fundació d'Història del Disseny (recent fundada per l'Isabel Campi).

... I vosaltres us preguntareu, "quin interès pot tenir  conèixer la joieria Art Déco desde el moment present??"  Doncs, per exemple descobrir alguns dels "tics" més recurrents de la joieria contemporània! Veniu i us ho acabo d'explicar ... :-)

Si us interessés assistir, siusplau feu m'ho saber o comuniqueu-li directament a la Cecilia Jané, secretaria de la fundació, per tenir-vos presents.  (info@historiadeldisseny.org. No dubteu en compartir aquesta informació amb altres possibles interessats. Siusplau, porteu també 15 € , que és el cost de l'assistència a la conferència.

Estaré contenta de veure-us la semana que vé, tant si és el dimecres com si és en un altre moment de la semana!

Una abraçada,
Mònica

Más información aquí.

0 comentarios:

top